úvodní stránka
STŘEDNÍ ŠKOLA HOTELOVÁ
A SLUŽEB KROMĚŘÍŽ

Nacházíte se: Úvod » Studium » Maturitní zkoušky » Maturita archiv
tisk

Maturita archiv

Termíny – podzim
Přihláška k podzimnímu termínu

Přihlášky k podzimnímu termínu se podávají do 25. června (datum, kdy musí být přihláška ve škole)


Náhradní a opravné maturitní zkoušky

Písemná práce z účetnictví se koná 12. září 2018 v 8:20 v budově A, učebna A411 (3. patro). Ústí zkoušky se konají 13. září 2018 od 8:00 hodin v budově A, učebna A412 (3. patro). Pozváni na konkrétní čas budete dopisem cca 1 týden předem. Na zkoušku se dostavte vždy s dostatečným časovým předstihem.
 

VÝSLEDKY PODZIMNÍHO ZKUŠEBNÍHO OBDOBÍ MATURITNÍ ZKOUŠKY

Každý maturant, který bude v podzimním zkušebním období konat ve společné části zkoušku formou didaktického testu, dostane tzv. výpis výsledků didaktických testů společné části maturitní zkoušky.
Výpis bude obsahovat hodnocení povinných i nepovinných dílčích zkoušek společné části MZ konaných formou didaktického testu.
Výsledky didaktických testů společné části maturitní zkoušky budou ředitelům škol zpřístupněny ve formě výpisů výsledků didaktických testů 10. září 2018. Ředitelé škol tyto výpisy předávají žákům nejpozději následující pracovní den.
Výsledky písemných prací z českého jazyka a cizích jazyků budou předány řediteli školy do 3 pracovních dnů od shromáždění hodnocení všech písemných prací žáků příslušné třídy. Ředitel školy následně bez zbytečného odkladu sdělí žákům výsledek.
Maturitní vysvědčení pro žáka, který v podzimním zkušebním období úspěšně vykonal všechny povinné zkoušky společné i profilové části MZ, zpřístupní Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání škole nejpozději do 2 pracovních dnů od doby, kdy shromáždí veškeré výsledky daného žáka, tj. jak za společnou (státní), tak profilovou (školní) část maturitní zkoušky. O termínu předání vysvědčení rozhoduje ředitel školy.

Žádosti o přezkum MZ

Informativní text pro žáky 2018
Formulář Žádost o přezkum  PP, ÚZ, Profilová - KÚ
Formulář Žádost o přezkum  DT- MŠMT

Informace

 

Informace k MZ

http://www.novamaturita.cz/sdeleni-msmt-u-kriteria-hodnoceni-pro-maturitni-obdobi-2017-2018-1404038515.html

Společná část MZ jazyky

Profilové zkoušky

Praktická maturita


Kánon četby 2017/18

kánon
seznam četby žáka 2017-2018

Prihlaska_k_MZ 2018
Česká verze English version Version française Deutsch version Spain version
Střední škola hotelová a služeb
Na Lindovce 1463
Kroměříž
767 01

Tel.: 573 504 511
Fax: 573 504 555
E-mail: skola@hskm.cz

IČ: 47934832
DIČ: CZ 47934832
REDIZO : 600015092
IZO: 107870878
ID datové schránky: fybxjet
Bankovní spojení : KB Kroměříž, č.ú.18231–691/0100
Hotelováci jeli vařit do Itálie
11.10.2018
Na Střední škole hotelové a služeb v Kroměříži se stává již tradicí, že se žáci účastní během školního roku řady zajímavých zahraničních vzdělávacích akcí.
Kurz studené kuchyně
03.10.2018
Ve dnech 24. - 27. 9. 2018 probíhal na naší škole Kurz studené kuchyně. V průběhu 4 dnů žáci přebírali teoretické a zejména praktické dovednosti pod vedením mistra kuchaře pana Vladimíra Picky. Všechny znalosti
Adaptační pobyt pro nastupující první ročníky maturitních oborů
09.09.2018
Adaptační pobyt na RS Dopravák Buchlovice pro nastupující první ročníky tří maturitních oborů se konal ve dnech 30. 8. – 2. 9. 2018. Celkem se ho zúčastnilo 37 studentů.
Strava pro naši mysl
11.07.2018
Ve dnech 10. – 14. 5. 2018 se naše škola stala hostitelskou institucí pro mezinárodní projektové setkání Erasmus+ s názvem Feeding Our Minds (Strava pro naši mysl).
Erasmus Budapešť
08.07.2018
Tři týdny v Budapešti díky projektu Erasmus – jaké to bylo?
Pohár města Kroměříže
22.06.2018
Střední škola hotelová a služeb Kroměříž pořádala 16. 6. 2018 již XXII. ročník parkurových jezdeckých závodů
Zemědělská výstava Kotojedy 2018
12.06.2018
Je dlouholetou tradicí, že se žáci a učitelé Střední školy hotelové a služeb podílí na organizaci Zemědělské výstavy v Kroměříži, která se koná každé 2 roky.
Znáš zelené koření?
12.06.2018
Žáci 2. E oboru Hotelnictví připravili výstavku bylinek s názvem „Zelené koření v gastronomii“. Bylinky si prohlédli také žáci oboru Stravovací a ubytovací služby a určovali jednotlivé rostlinky podle vzhledu a vůně.
© 2018 všechna práva vyhrazena - HSKM.cz, mapa webu, RSS aktualit RSS aktualit
realizace: kromnet.cz